نکات جدید ثبتی نکات جدید ثبتی .

نکات جدید ثبتی

تراک کوماتسو؛ تامین کننده و وارد کننده قطعات ماشین های راهسازی و معدنی

تراک کوماتسو
 
تراک کوماتسو

 

واردکننده و تامین کننده ی کلیه قطعات موتوری,و زیر بندی دامپتراک,لودر,بلدوزر و بیل مکانیکی کوماتسو
 
تراک کوماتسو از سال 1388 فعالیت گسترده ای را در این زمینه شروع کرده است.

 
این شرکت با دارا بودن سابقه درخشان در زمینه تامین و تهیه قطعات انواع ماشین آلات راهسازی و معدنی و همچنین با بهره گیری از مهندسین و متخصصین کارآزموده در امر سرویس و نگهداری کلیه ماشین آلات راهسازی فعالیت ویژه ای داشته و همواره بر این باور است که می توان از تجربه مفید کاری خود نقش موثری در صنعت راهسازی کشور فراهم آورد.

 

باعث افتخار است که در راستای عمران و آبادانی کشور توانسته ایم با شرکت ها و نهادهای دولتی و خصوصی اعم از ارگان های نظامی، شهرداری ها، شرکت های راه سازی، معدنی، حفاری، پیمانکاری ها و … همکاری داشته باشیم.

این شرکت با دارا بودن سابقه درخشان در زمینه تامین و تهیه قطعات انواع ماشین آلات راهسازی و معدنی و همچنین با بهره گیری از مهندسین و متخصصین کارآزموده در امر سرویس و نگهداری کلیه ماشین آلات راهسازی فعالیت ویژه ای داشته و همواره بر این باور است که می توان از تجربه مفید کاری خود نقش موثری در صنعت راهسازی کشور فراهم آورد.

 
 
بیل مکانیکی کوماتسو جزء تجهیزات حفاری این کمپانی به شمار می رود. بیل مکانیکی از ماشین‌های سنگین عمرانی و مهندسی است که از قطعات مکانیکی اصلی اعم از بازوی مفصلی، باکت (Bucket) و کابین گردان در قسمت بالا و زنجیر و یا چرخ لاستیکی در زیر می‌باشد. قسمت فوقانی هر دو نوع بیل مکانیکی (چرخ زنجیری و چرخ لاستیکی) دارای عملکردی مشابه هستند و از رِله، اَهرم و تجهیزات الکترونیکی برای کنترل آن استفاده می شود. اما قسمت تحتانی که شامل کل لوازم یدکی زیربندی، زیربندی کامل و اتصالات چرخ ها می باشد، دارای عملکرد جداگانه ای (برای محیط‌های کوهستانی، شهری، بیابانی) می باشد. علاوه بر تفاوت لوازم یدکی زیربندی، محل کار و سرعت بیل مکانیکی چرخ زنجیری با بیل مکانیکی چرخ لاستیکی متفاوت است.
 

 
از دیگر ویژگی های بیل مکانیکی می‌توان به نصب چکش (پیکور) که بسیار پرکاربرد است اشاره کرد. نصب چکش هیدرولیکی یا پنوماتیک بجای باکت این دستگاه، این امکان را فراهم می‌کند که سطوح و حجم‌ های سنگی یا بتونی را که بنا به دلایلی نمی‌توان با مواد منفجره و یا کمپرسور تخریب کرد، به‌وسیله مجموعه این دو وسیله (بیل و چکش) تخریب نمود. البته باید عنوان کرد که بیل مکانیکی برای حمل خاک مناسب و مقرون به صرفه نیست. به همین دلیل پیشنهاد می شود که از لودر برای حمل خاک به حجم زیاد استفاده شود.
 
حفر کانال، گودال، زیرسازی، حمل مواد (در حد متوسط)، برش توسط ادوات هیدرولیکی، تخریب، گودبرداری برای ساخت ساختمان، خاک برداری، تسطیح زمین (در مواردی به صورت خلاصه- در غیر اینصورت گریدر پیشنهاد می شود)، معدنکاری و لایروبی رودخانه

 

نحوه عملکرد قطعات عملکردی و لوازم یدکی بیل مکانیکی

 

بازوی مفصلی

 

بازوی مفصلی در قسمت جلویی بیل مکانیکی واقع شده و وظیفه حفاری، جابجای و حمل را بر عهده دارد. این بازو به وسیله سه هیدرولیک جداگانه و توسط راننده کنترل می شود. هیدرولیک اول در قسمت ابتدایی بازو (جلوی کابین راننده)، هیدرولیک ثانویه در مرکز بازو و دیگری انتهای بازوی مفصلی واقع شده است. هیدرولیک اول برای به حرکت درآوردن بازوی اصلی می باشد و هیدرولیک دوم برای حرکت و قدرت دارن به باکت به کار می رود. تمام عملکرد این بازو از طریق یک رله در کابین راننده کنترل می شود.

   

 

اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که از خودرو های راهسازی استفاده میکنید و مایلید تا از دانستنی های بیل مکانیکی کوماتسو بیشتر بدانید در ادامه با ما در تراک کوماتسو همراه باشید تا اطلاعاتی در این زمینه در اختیار شما قرار دهیم.در این بخش از مقاله در رابطه با کد خطاهایی که ممکن است در بیل مکانیکی با برند کوماتسو آن برخورد کنید صحبت نماییم. امروزه بیل مکانیکی تولید شده توسط شرکت های ولوو ، هیتاچی ، دوسان و… از قابلیت نصب دیاگ بهره می برند در این ماشین آلات ، دیاگ به صورت خارجی بر روی خودرو نصب می شود و ایرادات آن را پیدا می کند این در حالی است که بیل مکانیکی کوماتسو از دیاگ داخلی برخوردار بوده و تمام این اطلاعات به وسیله ی مانیتور قرار گرفته بر روی خود بیل قابل مشاهده است و نیازی به نصب دستگاه خارجی نمی باشد.

 

ارور E02 مربوط به اتصال / قطع سوپاپ سلونئوید می باشد که در صورتی که این ارور را بر روی مانیتور دستگاه خود مشاهده نمودید در هنگام کار شاهد این خواهید بود که توان کاری دستگاه کم تر از حالت ایده آل شده و اصطلاحا در زیر کار می خوابد. برای رفع این مشکل کافی است به سراغ دو شیر برقی که بر روی پمپ هیدرولیک سمت چپ قرار داشته رفته و هر دوی آنها را مورد بررسی قرار دهید به صورت معمول شیر برقی که در قسمت گودی قرار دارد مشکل پیدا کرده می توان آنرا باز کرده و پس از سرویس کردن مقداری پالش به سوپاپ داخلی اضافه کرده تا کارایی آن به حالت قبل برگردد.

 

ارور E03 مربوط به اتصال و یا قطع شدگی در ترمز گردان خودرو می باشد در صورت مشاهده این ارور باید منتظر قفل شدن و عدم امکان چرخش خودرو خود باشید. برای رفع آن باید به 6 شیر برقی را که زیر سلکتور وجود دارد ، دسترسی پیدا کرده و نسبت به تعمیر و یا تعویض آنها اقدام نمایید. قبل از هر اقدامی توجه داشته باشید که تعمیر این قسمت نیازمند تجربه و صرف وقت بسیاری می باشد. به طور معمول مشکل اصلی این بخش به پنجمین شیر مربوط بوده و شما می توانید با تعویض این لوازم یدکی کوماتسو و یا رسوب زدایی آن ،این شیر را مانند روز اول نمایید.

 

ارور E05 مربوط به سیستم گاز بیل مکانیکی می باشد و در صورتی که با این ارور مواجه شدید مطمئنا با این مشکل که بیل مکانیکی کوماتسو شما گاز خور خوبی ندارد برخورد خواهید نمود. برای تعمیر این بخش کار خاصی از شما ساخته نیست تنها می توانید سوکت های متصل به گاز برقی را بررسی نمایید و باید حتما توسط برقکار مابقی تغییرات انجام شود.

 
کوماتسو یکی از پیشتازان عرصه تولید خودرو های سنگین و قطعات کوماتسو می باشد که در سالهای گذشته با تولید مدلهای مختلف خودرو ها از جمله خودرو های راهداری سهم قابل توجهی را در بازار جهانی از آن خود نماید و محصولات بسیاری را در کشور های مختلف به فروش برساند. در ادامه بیشتر در زمینه ی تاریخچه شرکت کوماتسو توضیح خواهیم داد.

 

کوماتسو از سال 1968 با تولید بیل هیدرولیکی از سری H به جمع شرکت های تولید کننده بیل مکانیکی پیوست. این در حالی است که این شرکت از سالها قبل از این در عرصه تولید خودرو و لوازم جانبی خودرو فعالیت داشته است ولی به صورت جدی و تخصصی از سال 1968 در این عرصه اقدام به برند سازی نمود.

 

 

 

این شرکت با همکاری شرکت های آمریکایی توانست مجموعه ای از خودرو های سری H را تولید نماید و درامد مطلوبی را از فروش این مدل خودرو به دست آورد.

 

ایران در سال 1980 در هنگام جنگ با عراق که کشور های زیادی از ارائه خودرو های راهداری به ایران خودداری میکردند با کوماتسو برای خرید خودرو های راهداری ساخته شده توسط این شرکت به توافق رسید و اقدام به وارد کردن تعداد قابل توجهی از این محصولات کوماتسو نمود و از آنها در خط مقدم جبه های خود استفاده نمود.

 

کوماتسو با توجه به سابقه ای که در تولید خودرو های بلدوزر ، لوله گذار و … داشت تواست در عرصه تولید و فروش بیل های مکانیکی موفق شده و تعداد قابل توجهی از محصولات خود را به فروش برسانده اما این مقدار فروش در برابر رقیبان قدرتمندی که همه روزه در حال ارتقاع محصولات خود بودند موفقیت به حساب نیامد زیرا کوماتسو به مدت 20 سال کلاس وزنی بیل های مکانیکی تولیدی خود را در وزن 65 تن نگه داشت و آنها را ارتقاع نداد همچنین عدم راه اندازی بخشی برای تولید بیل هایی که از چرخ پلاستیکی به جای چرخ زنجیری استفاده میکنند نیز از دیگر دلایل این ناکامی می بود.

 

در حال حاضر با توجه به تغییراتی که کوماتسو در خط تولیدی و هم چنین سیاست های خود در برابر مشتریان داشته است توانسته پس از هیتاچی در رتبه دوم شرکت های تولید کننده خودرو های سنگین قرار گیرد که با توجه به سیر صعودی پیشرفت کوماتسو طی چند سال گذشته این امید میرود که به زودی به اولین شرکت تولیدی خودرو های راهداری تبدیل شود.

 

وظایف شیر کنترل در سیستم هیدرولیک ؟؟؟

 

– دبی خروجی از پمپها را مطابق بادستور اپراتور از پمپها گرفته و به سمت عملگرها تقسیم و ارسال می کند .

-اطلاعات مورد نیاز پمپ برای تامین دبی خواسته شده برای هریک از عملگرها را بدست آورده و ارسال می کند.

-وقتی اپراتوربه طور همزمان دو یا چند حرکت از دستگاه می خواهد ،شیر کنترل دبی ارسال شده به سمت هر یک از ادوات را کنترل می کند.

 

– جلوگیری از بالا رفتن فشار پمپها از حد معین.( ماکزیمم فشار خروجی پمپ را کمتر از یک حد معین نگه می دارد)

-از ایجاد فشار منفی یا خلاء در مدار هیدرولیک جلوگیری می کند .

-فشار ناگهانی و بالای بوجود آمده در مدار هیدرولیک را که ممکن است در اثر ضربه بوجود آید برطرف می کند

 

اطلاعات تماس
09127700422

02166610162

02166608246

 

تامین کننده و وارد کننده قطعات ماشین های راهسازی و معدنی

مجتمع کاترپیلار طبقه اول پلاک

۱۷۸

www.truckkomatsu.com


برچسب: پمپ هیدرولیک کوماتسو، تراک کوماتسو،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ دی ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۵۷:۰۸ توسط:نکات جدید ثبتی موضوع: نظرات (0)

مراحل گام به گام ثبت برند (بخش دوم)

مراحل گام به گام ثبت برند (بخش دوم)

در مطلب قبلی به 2 گام نخست ثبت برند اشاره شد و در ادامه این مطلب دو گام دیگر از مراحل ثبت علامت تجاری شرح داده می شود.

گام سوم

در این گام نیاز است از طریق سامانه مرکز مالکیت معنوی برای ثبت اظهارنامه تجاری اقدام نمایید و پس از آن اظهارنامه مربوطه را تکمیل نمایید و در پایان مدارک مورد نیاز را بارگذاری نمایید. مدارک مذکور عبارتند از کپی شناسنامه و کارت ملی متقاضی یا متقاضیان، مجوز فعالیت، کارت بازرگانی (در صورتی که قصد ثبت برند لاتین را دارید) و همچنین نمونه علامت برند خود با اندازه ۶ × ۶ سانتیمتر که میبایست همگی را در سامانه فوق بارگذاری نمایید.

پس از انجام مراحل قبل و همچنین پرداخت هزینه های مربوط به این فرآیند لازم است برگه نهایی که در سامانه برای شما نمایش داده شده است را پرینت نموده و پس از مراجعه به یکی از دفاتر ثبت اسناد رسمی، اطلاعات وارد شده در فرم را به تایید رسانید و از دفترخانه مورد اشاره گواهی امضا و فرم تایید اطلاعات کاربری اخذ نمایید. در نهایت میبایست با وارد کردن اطلاعات فرم در سامانه، یوزر و پسورد دریافت نمایید که از این به بعد در پیگیری های بعدی از طریق همین نام کاربری و کلمه عبور قادر به پیگیری مسایل خواهید بود.

گام چهارم

در صورتی که اظهارنامه ثبت علامت تجاری ارسالی شما مورد بررسی قرار گرفت و فاقد هر گونه ایراد اعلام گردید  و نهایتا مورد تایید قرار گرفت برای شما پیامکی ارسال خواهد شد با این مضمون که ثبت علامت تجاری مورد تقاضای شما از سوی اداره علائم تجاری بلامانع تشخیص داده شده است. لذا توجه داشته باشید در زمان ورود اطلاعات خود شماره همراه معتبر و در دسترس خود را اعلام نمایید تا در مواقع لازم ملزم به مراجعه حضوری و تغییر اطلاعات نادرست نشوید. در اینجا مراحل ثبت برند تقریبا روو به پایان است و تنها چند گام کوچک تا ثبت برند شما باقی مانده است. در این مرحله ضروری است تا به صورت حضوری به اداره مالکیت معنوی رفته تا نسبت به تشکیل فیزیکی پرونده خود اقدام نمایید.

لازم است مجدد تاکید نمایم با توجه به تخصصی بودن موضوع و اهمیت بسیار بالای ثبت دقیق و درست یکبرند پیشنهاد می شود این کار حتما از طریق وکلای خبره و تخصصی ثبت شرکت و ثبت برند صورت پذیرد.

ادامه این مطلب در بخش بعدی ارایه خواهد شد.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ دی ۱۳۹۹ساعت: ۰۸:۵۹:۴۰ توسط:نکات جدید ثبتی موضوع: نظرات (0)

هیدرولیک ثامن

هیدرولیک ثامن

پمپ هیدرولیک لودر کوماتسو
 

پمپ هیدرولیک بیل کوماتسو  با توجه به استفاده ی بیش از پیش سیستم های هیدرولیک در صنایع ماشین آلات راهسازی پمپ های هیدرولیکی با دبی و فشار متغیر در انواع مختلف تولید میشود.پمپ های هیدرولیکی انرژی که از موتور احتراق و یا الکتریکی دستگاه میگیرد به انژی هیدرولیکی تبدیل می کند به گونه ای گه توان ورودی پمپ از یک موتور تامین میشود و توان هیدرولیکی را به عنوان خروجی تحویل میدهد.پمپ هیدرولیک طوری عمل میکند که در یک سیستم هیدرولیک دبی ایجاد میکند.

 

 

 
 

 

 

 

پمپ ها در صنعت هیدرولیک به دو دسته تقسیم میشود:

 

الف: پمپ های هیدرولیکی جابجایی غیر مثبت

ب:پمپ های هیدرولیکی جابجایی مثبت

 

تعمیر پمپ هیدرولیک
 

پمپ های هیدرولیک به سه دسته تقسیم میشود:

 

الف: پمپ های چرخ دندهای که به چند دسته تقسیم میشود عبارت ان از 1. پمپ های چرخ دنده خارجی 2.پمپ چرخ دنده داخلی 3.پمپ های گوشوارهای 4.پمپ های پیچی 5.پمپ های ژیروتوری

ب: پمپ های پره ای که عبارت اند از: 1.پمپ های پرهای نامتعادل 2. پمپ های پرهای متعادل

ج:پمپ های پیستونی که عبارت اند از: 1.پمپ های پیستونی محوری 2.پمپ های پیستونی شعاعی

فروشگاه هیدرولیک ثامن مرکز پخش پمپ هایه هیدرولیک و قطعات هیدرولیکی میباشد.از جمله محصولات فروشگاه هیدرولیک ثامن پمپ هیدرولیک لودر کوماتسو میباشد.

تمامی محصولات این فروشگاه دارای ضمانت کالا میباشد

ارسال کالا به تمامی شهرستانها توسط این فروشگاه انجام میشود و کالائ ارسالی دارایه ضمانت ارسال کالا میباشد.

 

 

 

یکی از بهترین تولید کننده های پمپ های هیدرولیک پیستونی و دنده ای در دنیا شرکت کوماتسو است زیرا در انواع پمپ هیدرولیک کوماتسو از دقت بسیار بالا و مهندسی زوز دنیا بهره گرفته شده است.پمپ هیدرولیک کوماتسو به نسبت دبی و فشار و طراحی خاصی که دارد فقط قابل استفاده در ماشین الات ساخت خود کاربرد دارد زیرا پمپ هیدرولیک کوماتسو به صورت انحصاری و فقط توسط خود این شرکت تولید میشود.یکی از دلایل فروش بالای ماشین الات راهسازی و معدنی کوماتسو پمپ هیدرولیک کوماتسو میباشد.

 

 پمپ هیدرولیک بیل هیوندا
 

 

 
هیدرولیک ثامن
 

با پیشینه ۲دهه سابقه خود و دارای تاییدیه رسمی شرکت های محور ماشین

نمایندگی کوماتسو در کشور،شرکت هپکو،شرکت هسکو، شرکت FESTO المان، و دارای تآییدیه AVABRS در زمینه تعمیرات سیستم هیدرولیک و موتور و ماشین آلات راهسازی معدنی کوماتسو،هیوندا، ولوو،دوسان،و دستگاههای چینی کشور یکی از تخصصی ترین مجموعه ها در این زمینه می باشد.

 

هیدرولیک ثامن آماده هر گونه خدمت رسانی در خصوص عیب یابی تعمیر، تهیه و تآمین قطعات هیدرولیک، برقی، موتور،گیربکس،زیربندی،لوازم جک،سیل کیت،به هموطنان عزیز در سرتاسر کشور می باشد.

 

هیدرولیک ثامن با بکارگیری کادر مجرب و اموزش دیده خود سعی بر آن نموده که هزینه تعمیر و تآمین قطعات را به شدت کاهش داده و خدمات خود را به بهترین و کم هزینه ترین شکل ممکن و با استفاده از عرضه بهترین قطعات با کیفیت اصلی کلیه دستگاهها ارائه کند.

 

خرسندیم که بیش از دو دهه فعالیت دراین صنعت این امکان را برای ما فراهم کرده تا با شناخت خواسته ها و نیاز امروز کشور عزیزمان به این صنعت بخصوص و با آگاهی از دانش روز، در اختیار داشتن بهترین نیروی انسانی وبهره برداری از مناسب ترین امکانات فنی قادر به ارائه خدمات تخصصی به مشتریان خود باشیم.

آدرس
تهران خیابان قزوین روبروی شرکت دخانیات مجتمع تجاری امپراطور همکف اول واحد ۱۱ هیدرولیک ثامن

تماس:
info@hydrulicsamen.com

۰۲۱۵۵۴۵۹۲۵۴
۰۹۱۲۷۰۳۱۷۴۰

سایت: https://hydrulicsamen.com/


برچسب: پمپ هیدرولیک کوماتسو، هیدرولیک ثامن،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ دی ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۰:۳۶ توسط:نکات جدید ثبتی موضوع: نظرات (0)

مراحل گام به گام ثبت برند (بخش اول)

مراحل گام به گام ثبت برند (بخش اول)

در این مطلب سعی شده است در سه بخش تمامی اقدامات لازم در راستای ثبت یک برند تجاری به اختصار توضیح داده شوند لذا خواهشمند است پس از مطالعه مطلب پیش رو در صورت بروز هر گونه سوال در خصوص ثبت علامت تجاری با مشاوران متخصص موسسه ویونا به صورت رایگان تماس حاصل نمایید.

گام  اول ثبت برند

مرحله نخست ثبت برند انتخاب نام تجاری و نماد است. باید توجه داشته باشید که این نام نمیتواند مشابه دیگری داشته باشد فلذا برای جلوگیری از تشابهات احتمالی لازم است ار نام های چند سیلابی مختلط استفاده نمایید و همچنین دقت داشته باشید نام و نماد انتخابی باید دارای ویژگیهایی باشد که برخی از آنها عبارت اند از:

-         باعث گمراه شدن مخاطبان نشود

-         میبایست ابتکاری بوده و وجه تمایز داشته باشد. برای بررسی دقیق و تخصصی وجه تمایز میتوانید از کارشناسان خبره موسسه حقوقی ویونا کمک بگیرید

گام  دوم ثبت علامت تجاری

گام دوم در ادامه مراحل ثبت نام تجاری، مهیا کردن مدارک و مستندات لازم برای ثبت برند است که در ادامه همین بخش لیست مدارک مورد نیاز لیست شده است:

-         مدارک هویتی اشخاص حقیقی (کپی شناسنامه، کپی کارت ملی)

-         مدارک هویتی اشخاص حقوقی (آخرین روزنامه رسمی، شناسنامه صاحبان امضا)

-         مدارک مربوط به نماینده یا وکیل که دارای حق امضا باشد (در صورتی که برای انجام امور از وکیل استفاده می نمایید)

-         مدارک مبنی بر داشتن کارت بازرگانی معتبر در صورتی که در نام انتخابی برند کلمات لاتین وجود داشته باشد و یا ریشه عربی داشته باشد.

-         ارسال کپی مجوز فعالیت (شامل جواز کسب، پروانه بهره برداری و ... و همچنین کپی جواز تاسیس بهره برداری،پروانه ساخت و یا هر گونه مجوز فعالیت برای اشخاص حقوقی)

-         آپلود نمونه علامت انتخابی (میبایست یک نمونه از علامت انتخابی را آپلود کرده و همزمان نسبت به تکمیل فرم های اظهارنامه اقدام نموده و چند نمونه گرافیکی از علامت را همراه با دیگر مدارک بارگذاری نمایید)

-         چنانچه قصد دارید از حق تقدم استفاده نمایید باید مدارک مربوطه را همزمان با تکمیل اظهارنامه، تسلیم نمایید.

ادامه مطلب در بخش دوم قابل مطالعه است.

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۰ دی ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۰:۰۴ توسط:نکات جدید ثبتی موضوع: نظرات (0)

مراحل ثبت شرکت

مراحل ثبت شرکت

امروزه به علت پیشرفت تکنولوژی و گسترش زیرساخت های ارتباطی و همچنین افتتاح شرکت هایی که به صورت تخصصی و اختصاصی در زمینه ثبت شرکت و ثبت برند فعالیت میکنند کار متقاضیان برای ثبت شرکت و تاسیس موسسه بسیار ساده تر کرده است. در همین راستا موسسه حقوقی ویونا با سالها سابقه درخشان در تمامی مراحل ثبتی کنار شما خواهد بود.

برای اینکه فعالیت یک واحد خدماتی تجاری قانونی شود، در هر زمینه ای که فعالیت میکند شامل خدماتی، تولیدی، توزیعی، حقوقی، آموزشی و غیره می بایست نسبت به ثبت شدن آن فعالیت در اداره ثبت اسناد و املاک کشور اقدام شود تا از سوء استفاده های احتمالی در آینده توسط افراد سودجو جلوگیری شود.

برای ثبت شرکت لازم است اطلاعاتی در این خصوص داشته و سپس با طی مراحل قانونی مطابق با قوانین مدون در قانون تجارت اقدام نمود. در سالهای نه چندان دور و قبل از پیشرفت اینگونه تکنولوژی سایبری، زمانی که اینترنت تا این حد در دسترس نبود و همچنین عدم وجود شرکت های حقوقی معتبر، مراحل ثبت شرکت به صورت انفرادی و توسط متقاضی انجام می شد و فرد باید به تنهایی پیچیدگی های اداری در روند درخواست را طی میکرد و از این رو دچار اشتباهات متداول در این مسیر می شد چرا که تجربه و دانش کافی در این زمینه نداشتند و مجبور به پرداخت چندباره هزینه های ثبت شرکت می شدند.

مراحل ثبت شرکت به صورت کلی به شرح ذیل است :

-         در همان ابتدا میبایست شرکا و سهامداران شرکت را تعیین کرده باشید ( برای ثبت شرکت بامسئولیت محدود حداقل دو نفر و برای ثبت شرکت سهامی خاص حداقل سه سهامدار و 2 بازرس مورد نیاز است.)

-         ثبت نام در سامانه سازمان ثبت شرکت ها

-         تعیین موضوع فعالیت شرکت و همچنین تعیین مدت زمان فعالیت شرکت برای ثبت شرکت سهامی خاص

-         تعیین سرمایه اولیه

-         وارد کردن نام شرکا، سمت هر یک از آنها، تکمیل کردن متن صورتجلسه پیش فرض

-         تکمیل اساسنامه، شرکتنامه، اظهارنامه و تقاضانامه

-         تکمیل و ارائه مدارک درخواستی

-         صدور آگهی

طبق تجربه تعداد زیادی از افرادی که شخصا اقدام به طی مراحل ثبت شرکت نموده اند پیشنهاد میشود حتما این کار به یک شرکت معتبر سپرده شود تا با استفاده از وکلای مجرب نسبت به انجام کارهای قانونی برای ثبت شرکت اقدام نمایند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ دی ۱۳۹۹ساعت: ۰۶:۴۴:۳۵ توسط:نکات جدید ثبتی موضوع: نظرات (0)

مدارک لازم برای ثبت برند

مدارک لازم برای ثبت برند

قبل از هرچیز مختصری در خصوص ثبت برند توضیح داده و سپس مدارک مورد نیاز برای ثبت برند لیست خواهند شد.علامت تجاری یا برند، نام یا نمادی است که باعث تمایز کالا، محصول و یا خدمات شما از سایر رقبا شده و هدف اصلی آن فروش کالا یا خدمت به اقشار جامعه میباشد. به بیان دیگر برند دارای ماهیتی اجتماعی است و برترین برندها آنهایی هستند مه همه انسان ها به نحوی احساس مالکیت دارند نسبت به آن برند و طرفدار آن هستند و بدان اعتماد دارند.

مدارک لازم جهت تقاضای ثبت برند عبارتند از:

۱- تکمیل اظهارنامه علامت تجاری

۲- مدارک هویتی مرتبط با درخواست کننده

الف اشخاص حقیقی:

o       کپی شناسنامه

o       کپی کارت ملی

o       کپی کارت بازرگانی (فقط درصورتی‌که در علامت تجاری از حروف لاتین استفاده‌شده باشد)

o       کپی مجوز فعالیت (جواز تأسیس، پروانه بهره‌برداری، پروانه ساخت، جواز کسب یا کارت بازرگانی و یا هرگونه گواهی فعالیت صادره از نهادهای نظارتی و حاکمیتی دولتی مبنی بر فعالیت در این حوزه)

ب اشخاص حقوقی:

o       کپی روزنامه تأسیس و آخرین تغییرات شرکت (از آخرین تغییرات شرکت نباید بیش از دو سال گذشته باشد)

o       کپی مجوز فعالیت (جواز تأسیس، پروانه بهره‌برداری، پروانه ساخت، جواز کسب یا کارت بازرگانی و یا هرگونه گواهی فعالیت صادره از نهادهای نظارتی و حاکمیتی دولتی مبنی بر فعالیت در این حوزه)

o       کپی کارت بازرگانی (فقط درصورتی‌که در علامت تجاری از حروف لاتین استفاده‌شده باشد)

o       مدارک نماینده قانونی: درصورتی‌که تقاضا توسط نماینده قانونی (وکیل، دارنده یا دارندگان حق امضا برای اشخاص حقوقی و …) به عمل آید مدارک آن پیوست شود.

o       1۰ نمونه گرافیکی یا کپی یا تصویر از علامت درخواستی حداکثر در ابعاد ۱۰×۱۰ سانتی‌متر

o       درصورت‌ سه‌بعدی بودن علامت تجاری مورد نظر، ارائه علامت به‌صورت نمونه گرافیکی یا تصویر دوبعدی به‌نحوی‌که از شش زاویه متفاوت تهیه و درمجموع یک نمونه واحد را تشکیل دهند.

o        ارائه مدارک مرتبط با فعالیت به‌عنوان‌مثال جواز اعلامیه تأسیس از صنایع یا پروانه بهره‌برداری صنایع یا پروانه ساخت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی یا پروانه کسب و …

o       استفاده از حق تقدم: درصورتی‌که متقاضی یا متقاضیان ثبت بخواهند به استناد تقاضای ثبت یا ثبت خارج از کشور از مزایای حق تقدم (حداکثر ۶ ماه) استفاده نمایند می‌بایست مدارک مربوط به‌حق تقدم را هم‌زمان با تسلیم اظهارنامه یا حداکثر ظرف ۱۵ روز از آن تاریخ تسلیم کنند.

o       تایید نسخه‌ای از ضوابط و شرایط استفاده اعلامت جمعی توسط مقام صلاحیت‌دار

o        رسید مربوط به پرداخت هزینه‌های قانونی

در صورت داشتن هر گونه سوال در خصوص ثبت برند و یا ثبت علامت تجاری می توانید از مشاوره رایگان کارشناسان خبره موسسه ثبتی ویونا استفاده نمایید و یا به سایت شرکت مراجعه فرمایید.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ دی ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۱۳:۰۳ توسط:نکات جدید ثبتی موضوع: نظرات (0)

برند یا علامت تجاری چیست و چرا بسیار با اهمیت است؟

برند یا علامت تجاری چیست و چرا بسیار با اهمیت است؟

برای تبلیغ و معرفی محصول و یا خدمات یک شرکت میبایست یک طرح و نماد متمایز و خاص تعریف کرد که از این طریق نسبت به ایجاد هویت بیزینس و فعالیت یک شرکت اقدام نموده و موجودیت شرکت در بین رقبا شکل خواهد گرفت.

دنیای امروز ما مملو است از تبلیغات که خواسته یا ناخواسته زندگی ما را احاطه کرده اند و شرکت های بزرگ از این روش برای معرفی محصول و خدمات خود استفاده میکنند. استدها، بیلبوردها، تزیینات سیستم های حمل و نقل شهری، کاتالوگ ها، پوستر ها و هر بسته تبلیغاتی راهی است تا شرکت ها به کمک نماد یا علامت تجاری اختصاصی خود با رقبایشان به رقابت بپردازند و از این طریق ادامه حیات اقتصادی داشته باشند.

انتخاب یک نام مناسب و ثبت برند راز موفقیت در بازار است و یکی از اصلی ترین راه های تحت تاثیر قرار دادن مشتریان است. برای درک هرچه بهتر اهمیت برند با ذکر یک مثال توضیح میدهیم

معمولا افراد تعداد بسیار زیادی انتخاب دارند برای خرید یک محصول یا خدمت اما زمان و تحمل خیلی کمی دارند برای انتخاب آن و یکی از اصلی ترین نکات در انتخاب هرچه سریعتر یک محصول معیار اعتماد است.

لذا اعتماد سازی در بین مخاطبین یکی از اهمیت های علامت تجاری است و در این راستا میبایست نسبت به ثبت برند اقدام نمود.

مثلا طبق آمار معتبر به صورت میانگین فروش کوکاکولا 2.5 برابرپپسی است و به نحوی در ذهن مردم رخنه کرده که عموما افراد ادعا میکنند کوکاکولا طعم بهتری نسبت به پپسی دارد اما زمانی که در یک آزمایش علمی از پنجاه نفر از همان افراد درخواست می شود با چشمان بسته مزه هر دو را بچشند و کوکاکولا از پپسی تشخیص دهند در کمال نا باوری غالبا قادر به این کار نبودند!

سوالی که در این موقع  پیش می آید آن است اگر هر دو طعم مشابهی دارند چرا اکثر مشتریان اعتقاد دارند کوکاکولا طعم بهتری دارد و در نتیجه  کوکاکولا فروش 2.5 برابری دارد؟

جواب تنها یک کلمه است. برند!


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ دی ۱۳۹۹ساعت: ۰۷:۳۸:۲۸ توسط:نکات جدید ثبتی موضوع: نظرات (0)

شرایط ثبت شرکت چیست؟

شرایط ثبت شرکت چیست؟

مراحل ثبت شرکت دارای فرآیند و شرایط خاصی است که در قانون تجارت به طور کامل در مورد آن صحبت شده است. دقت داشته باشید انواع مختلفی شرکت وجود دارد که هر یک دارای قوانین و ضوابط مختص خود می باشند. طبق قوانین مستند در قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران، متولی ثبت انواع شرکت ها در کشور اداره ثبت شرکت ها میباشد که در قالب شش نوع کلی اقدام به ثبت شرکت می نماید. این 6 نوع عبارت است از :

1.      شرکت با مسوولیت محدود

2.      شرکت تضامنی

3.      شرکت سهامی

4.      شرکت تعاونی

5.      شرکت مختلط سهامی

6.      شرکت مختلط غیر سهامی

در ادامه سعی می شود در خصوص شرایط ثبت انواع شرکت ها توضیحاتی ارایه شود که البته برای مطالعه دقیق تر قوانین مربوط به هر یک از شرکت های مذکور می توانید به سایت ثبت شرکت ویونا مراجعه فرمایید.

شرایط کلی ثبت شرکت

در تعریف شرکت که در زبان انگلیسی کمپانی  (Company) گفته می شود میتوان گفت، شرکت به یک واحد حقوقی متشکل از یک یا چند عضو گفته می شود که در راستای رسیدن به هدف ویا هدف های مشخص تشکیل شده و که این اهداف میتواند تجاری ویا غیر تجاری باشد. حال اگر اهداف مورد نظر تجاری بوده باشد به آن شرکت تجاری اطلاق می شود و اگر هدف ها غیر تجاری و یا به عبارتی غیر انتفاعی باشد اصطلاحا به آن موسسه گفته می شود. برای ثبت شرکت به دو سند نیاز است. سند اول عبارت است از شرکتنامه و سند دوم اساسنامه است. به طور کلی فرآیند ثبت شرکت به دو مرحله تقسیم می شود: مراحل پیش از ثبت شرکت و مراحل حین ثبت شرکت. انتخاب نوع شرکت مورد نظر شما از میان تمامی انواع شرکت ها که در بالا مورد اشاره قرار گرفت در واقع جزو مراحل پیش از ثبت شرکت میباشد که انتخاب نوع شرکت بسیار تاثیر گذار است در مواردی که در ادامه اشاره می شود:

 

 مسئولیت قانونی هر یک از شرکا

هزینه های قانونی ثبت شرکت

هزینه های اجرایی و عملیاتی برای ثبت شرکت

درصد (%) مالیات تعلق گرفته قابل پرداخت و بسیاری موارد دیگر

حال برای انتخاب نوع شرکت باید به عوامل بسیار زیادی دقت کرد که برخی از آن ها عبارت است از:

 اهداف تاسیس شرکت

چشم اندازهای پیش رو

نیاز بازار یا جامعه هدف

حدود مسئولیت هر یک از شرکا

تعداد شرکا


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ دی ۱۳۹۹ساعت: ۰۵:۵۰:۳۳ توسط:نکات جدید ثبتی موضوع: نظرات (0)

7 مرحله اساسی برای ثبت شرکت

7 مرحله اساسی برای ثبت شرکت

ثبت شرکت یکی از اساسی ترین قدم هایی است که هر فرد می تواند در زندگی خود بردارد و شروع به فعالیتی با اهداف بزرگ تر و حرفه ای تر و دیدگاهی بسیار کلان تر بکند. آنچه که مسلم است ثبت شرکت این هم با قوانین و مقررات خاص داخل ایران نیازمند داشتن شریک تجاری ااست و شرکت بدون داشتن حداقل یک شریک و یا چند شریک با توجه به ساختار و یا قالب شرکت امکان پذیر نیست.

به صورت کلی برای ثبت شرکت نیاز است که اقداماتی انجام شود. هر چند وجود انواع مختلف شرکت و قوانین خاص ثبت هر یک از شرکت ها داشتن دانش حقوقی را لازمه ثبت شرکت می کند اما این کار امروزه با دانش و تخصص شرکت ها و موسسات حقوقی به راحتی امکان پذیر شده است.

در ادامه در هفت گام ساده و عملیاتی شرایط ثبت شرکت را با شما دنبال خواهیم کرد. به یاد داشته باشید که ثبت شرکت هر چند در این مراحل شدنی است اما بهتر است از افراد دارای شناخت حقوقی برای ثبت شرکت حتما کمک بگیرید.

هفت مرحله تا ثبت شرکت

1-    قرارداد خود را امضا کنید:  همانطور که توضیح داده شد برای ثبت شرکت لازم است که شرکا با  هم توافقنامه یا قراردادی امضا کنند. برای این کار باید همه شرکا حتما قرارداد را امضا و با مفاد آن که معمولا نوع و شرایط شراکت در آن ذکر شده است توافق کنند.

2-    تکمیل مدارک شرکت: مدارک شرکت مانند اساسنامه، شرکتنامه و یا اظهارنامه و به دنبال آن تنظیم صورتجلسه مجمع عمومی موسسین، صورتجلسه هیئت مدیره اولیه و تکمیل مدارکی مانند شناسنامه و کارت ملی شرکا، مجوز احتمالی و یا وکالت نامه وکیل و غیره می باشد. برای اطلاع از مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت ابتدا قالب شرکت را انتخاب و بعدا مدارک مورد نیاز را متناسب با آن قالب شرکت آماده کنید.

3-    انتخاب نام برای شرکت: یکی از حساس ترین قسمت های ثبت شرکت است که بعدا حتی برای ثبت برند و برند سازی و یا دریافت کارت بازرگانی نیز می تواند در شهرت و اعتبار شرکت دخیل باشد. فرم تعیین نام برای شرکت به این صورت است که به شما فرصت داده می شود تا  نام را به ترتیب اولویت برای شرکت خود در نظر بگیرید و انتخاب کنید. از بین این نام ها که باید شرایط خاص داشته باشد و مطابق با قوانین تعیین نام انتخاب شده باشد، یک نام توسط اداره ثبت شرکت ها برای شما در نظر گرفته می شود. قوانین تعیین نام را می توانید با مراجعه به سایت ویونا و قسمت قوانین مطالعه فرمایید.

4-    امضا و تایید اوراق شرکت: اساسنامه، شرکتنامه و اظهار نامه و همچنین صورتجلسات هیئت مدیره و صورتجلسه مجمع عمومی موسسین باید حتما به امضا همه شرکا رسیده باشد. این امضا با نام تایید اوراق مشخص می شود و با امضا این اوراق شرکت وارد روال قانونی برای ارائه تقاضا برای ثبت شرکت می شود.

5-    تنظیم تقاضا برای ثبت شرکت و تشکیل پرونده: در این مرحله باید شرکا یک درخواست برای ثبت شرکت آماده کنند و به همراه سایر مدارک برای تشکیل پرونده در اداره ثبت شرکت ها ارسال کنند. در واقع مدارک به همراه تقاضا باید تکمیل شوند و هیچ نقصی در آنها نباشد تا پرونده ثبت شرکت تشکیل شود.

6-    کارشناسی ثبت شرکت: بعد از تکمیل پرونده، کارشناسان خبره اداره ثبت شرکت ها اقدام به کارشناسی و اظهار نظر در خصوص درخواست برای ثبت شرکت خواهند کرد. در صورت وجود نقص پرونده رد می شود و موضوع نقص به متقاضیان توضیح داده می شود. در صورت تایید باید هزینه ها را برای ثبت شرکت و آگهی شدن موضوع ثبت پرداخت کنید.

7-    ثبت شرکت، انتشار آگهی و تحویل اسناد ثبت شرکت: در مرحله هفتم بعد از تکمیل پرونده و پرداخت هزینه ها، موضوع ثبت شرکت در روزنامه کثیر الانتشار و روزنامه رسمی باید آگهی شود و نهایتا مدارک شرکت  مانند تقاضانامه، اساسنامه، شرکتنامه و صورتجلسات به متقاضیان تحویل داده می شود و شرکت ثبت می شود.

همانطور که توضیح داده شد این هفت قدم برای ثبت شرکت الزامی است و این مراحل اساسی ثبت شرکت است . پیشنهاد می شود برای ثبت شرکت حتما از یک مشاور و یا موسسه حقوقی معتبر مانند هلدینگ ویونا مشاوره دریافت کنید.




 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ دی ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۱۹:۳۱ توسط:نکات جدید ثبتی موضوع: نظرات (0)

مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها (بخش اول)

مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها  (بخش اول)

بر خلاف گذشته فرایند ثبت شرکت بدون نیاز به حضور در اداره ثبت شرکت ها و به صورت اینترنتی انجام می شود. کلیه علاقمندانی که به دنبال فعالیت به صورت حقوقی با ثبت شرکت هستند و خواهان این هستند که کسب و کار خود را در قالب یک شخصیت حقوقی دنبال کنند لازم است که با مراجعه به سامانه اینترنتی اداره ثبت شرکت ها مراحل ثبت شرکت را به صورت کامل انجام دهند. اما با این وجود توصیه کلیدی خود اداره ثبت شرکت ها نیز این است که برای ثبت شرکت حتما از تخصص افراد خبره و کارشناسان کار بلد استفاده کنید تا نیاز به دوباره کاری و یا درخواست مجدد برای ثبت شرکت نباشد.

به صورت کلی برای ثبت شرکت به صورت آنلاین و از درگاه اینترنتی اداره ثبت شرکت ها باید مراحل زیر را انجام دهید که با هم مرور خواهیم کرد:

1-    تعیین قالب شرکت

اولین قدم برای ثبت شرکت بعد از مراجعه به سامانه اداره ثبت شرکت ها، انتخاب قالب شرکت است. در این خصوص اشراف به ماده 20 قانون تجارت مهم است زیرا 7 شرکت تجاری و یک موسسه غیر تجاری در این مرحله به شما نمایش داده می شود که انتخاب هر یک قوانین و مقررات و شرایط خاص خود را دارد. در این مرحله باید متناسب با اهداف و برنامه های خودد و نوع فعالیت و احتمالا موضوع فعالیت شرکت خود، یک قالب را انتخاب کنید.

2-    تعیین شرکا یا سهامداران شرکت

گام دوم ثبت شرکت در سامانه اینترنتی اداره ثبت شرکت ها مشخص کردن شرکا یا سهامداران شرکت است که باید متناسب با قالب شرکت حداقل نفرات شریک رعایت شود. مثلا برای شرکت با مسئولیت محدود حداقل دو نفر شریک و برای شرکت تعاونی حداقل 7 نفر شریک باید معرفی کنید. در این مرحله باید مشخصات شرکا و میزان سهام و سرمایه آنها مشخص شود. تعیین شرکا با توجه به اهمیت و نقشی که در شرکت دارند و مشارکت آنها در سود و زیان شرکت در ابتدای ثبت شرکت اهمیت زیادی دارد.

3-    تعیین میزان سرمایه شرکت و آورده هر یک از شرکا

همانطور که توضیح داده شد یکی از اقدامات کلیدی برای ثبت شرکت این است که ضمن مشخص کردن سرمایه اولیه شرکت میزان سهم هر فرد از سرمایه شرکت را مشخص کنید. در این مرحله نیز باید میزان حداقل سرمایه تعریف شده در قوانین هر شرکت را به خوبی رعایت کنید. مثلا اگر قالب شرکت خود را سهامی خاص انتخاب کرده باشید باید حداقل 1 میلیون ریال سرمایه اولیه را برای شرکت در نظر بگیرید و 35 درصد از آن را در ابتدا در حساب شرکت واریز یا تادیه کنید.

4-    مشخص کردن موضوع فعالیت شرکت

اقدام بعدی تعیین موضوع فعالیت شرکت است که در واقع اصل اساسی تشکیل شرکت بوده است. انتخاب موضوع برای ثبت شرکت از این جهت اهمیت دارد که اگر موضوع به درستی بیان نشود ممکن است مانع ثبت شرکت شود و یا در صورت ثبت شرکت در آینده شرکت محدودیت هایی را برای فعالیت شرکت به وجود بیاورد. بنابراین یکی از حساس ترین مراحل برای ثبت شرکت انتخاب موضوع فعالیت شرکت است. قبل از انتخاب موضوع برای ثبت شرکت انواع مختلف موضوعاتی که می توانید ثبت کنید را حتما با مشاورین ثبت شرکت بررسی کنید.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۳ دی ۱۳۹۹ساعت: ۰۲:۵۷:۰۵ توسط:نکات جدید ثبتی موضوع: نظرات (0)